Sincki Ádám: Dunaújvárosból Mexikóba

Két Fejér megyeinek is szurkolhatnak a nézők a Viasat3 stratégiai játékában. A székesfehérvári 25 éves Major Máténak és a 22 éves dunaújvárosi Sincki Ádámnak.

Dunaújvárosi Hírlap

Mindketten a tíz játékosból álló kezdőcsapat tagjaként utaztak el a mexikói forgatásra január elején. Máté jelenleg pénzügyi tanácsadóként dolgozik egy német cégnél, ahol a rugalmas munkaideje elég szabadságot nyújt neki. Nagyon fontosak számára a barátai, általában az ideje nagy részét velük tölti. Azért jelentkezett az Éden Hotelbe, mert tetszett neki a műsor fordulatossága, az egzotikus környezet és persze a lányok is. Könnyen barátkozó alkatnak tartja magát, de hozzátette, nem hiszi, hogy életre szóló kapcsolatokat alakítana ki a játékban. Ádám négy éves korában tanult meg úszni, számára ez nem csupán egy sport, hanem életforma, szabadnak érzi magát tőle és kikapcsolja. Az országos felnőtt második helyezésére a legbüszkébb és arra, hogy kijutott az ifjúsági Európa bajnokságra.

A mottója: ha nem vagy első, akkor veszítettél. Maximalista magával és a környezetével szemben is. Az Éden Hotelt egy nagy próbatételnek tekinti, a főnyereményből megalapozná a jövőjét, házat és autót venne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!