Tornagyőztes lett a vasműs válogatott

Gyirmót - Imponáló eredménysorral, veretlenül nyerte meg az ISD Dunaferrt képviselő kispályás labdarúgó válogatott az első alkalommal kiírt Alcufer Kupát.

Dunaújvárosi Hírlap


A győri székhelyű cég legfontosabb üzleti partnereit hívta meg a gyirmóti sporttelepen szeptember 29-én rendezett húszcsapatos tornára. A kétszer 10 perces találkozók során a D csoportban a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság válogatottját 2-0-ra, a MÁV-osokat 3-0-ra, a szombathelyi EPCOS-t 2-1-re, a Busch legjobbjait 8-0-ra győzték le Tóth Imre kiválasztottjai. A negyeddöntőben a GYSEV-et 4-0-ra, az elődöntőben pedig az EPCOS-t büntetőkkel 3-2-re győzték le. A döntőben komoly közönség előtt a Suzuki csapata várt a vasműsökre, akiket izgalmas csatában a hajrában lőtt góllal sikerült két vállra fektetni, s ezzel tornagyőztes lett a Dunaferr! A torna legjobb játékosa az újvárosiak csapatkapitánya, Zemankó Zoltán lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!