Daruszentmiklós

2016.12.01. 15:25

Fellélegezhetnek a daruszentmiklósi óvodások

Sótartalmú légtisztítót kaptak a daruszentmiklósi óvodások. Sikeres volt a jótékonysági est! A kis közösség nagy összefogással segített.

Horváth László

Jó hírről értesültünk az elmúlt napokban. A daruszentmiklósi Szederinda Óvodában már munkára fogták az intézmény legújabb szerzeményét, a sótartalmú légtisztító berendezést - újságolta örömmel lapunknak Hajdu Annamária, az intézmény vezetője.

A Szederinda Óvodába járó gyerekek és nevelőik az új szerzeménnyel, a légtisztítóval
Fotó: Amatőr felvétel

- A jótékonysági estnek köszönhetően összegyűlt a légtisztító kétszázezer forintos ára, és rögtön be is szereztük a készüléket. Nagyon hálásak vagyunk a szülőknek, dolgozóknak, adományozóknak, hiszen a segítségükkel sok gyereknek teremthettünk egészséges környezetet. Óvodánkban a gondozottak negyede küzd légzési problémákkal. Számukra nagy megkönnyebbülés lesz a tisztított, sótartalmú levegőt belélegezni. Természetesen a többieknek sem árt majd a csoportos terápia - elevenítette fel nem oly régi emlékeket az intézményvezető, aki hozzátette egyebek mellett a következőket is: - Érdemes volt a bált megrendezni, ahol olyanok is támogatták részvételükkel a bál nemes célját, akik alig 10 éve még maguk is az óvodás, pettyes viseletben táncoltak báljainkon.

Daruszentmiklóson ismét egy szép összefogás példáját láthattuk. Ahogy ismerjük a falubelieket, nem először és nem is utoljára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!