Daruszentmiklós

2013.12.04. 19:50

Adventi gyertyák Daruszentmiklóson

Daruszentmiklós - December elsején ünnepélyesen gyújtották meg az első gyertyát a község adventi koszorúján.

Rankasz Brigitta

A Barátság Háznál a Kertbarátok Körének asszonyai énekeltek, a Benedek Elek Általános iskola diákjai műsorral kedveskedtek a résztvevőknek. A közösség első gyertyáját Sági Alexandra gyújtotta meg.

A Benedek Elek Általános Iskola diákjai megható műsorral kedveskedtek a Barátság Háznál összegyűlt résztvevőknek. Fotó: Rankasz Brigitta

Új ötlettel állt elő az idén a szervező csapat Fogarasi Béla vezetésével, mellyel megédesítették a délutánt. Az először meghirdetett süteménysütő versenyben a legfinomabbnak Fogarasiné Bácsai Ilona gesztenyés süteményét találták a bírálók. Második helyre Pénzes Istvánné mézeskalács házikója került, dobogós lett még Gránicz Józsefné, különdíjat kapott Madár Ferencné.

A közelgő vasárnapokon is minden gyertyagyújtás itt lesz, ebben az időpontban. December nyolcadikán a Szederinda Óvoda Vackor csoportja kedveskedik majd műsorral, s ezen a napon délelőtt a gyermekeknek kézműves foglalkozás is lesz, ahol ajándékokat készíthetnek, természetesen haza is vihetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!