Daruszentmiklós

2016.10.06. 19:40

Biztonságosabb lesz a Fehérvári út

Daruszentmiklós - Megszűnik a balesetveszély, járdát építenek a Fehérvári út mellett. Önkormányzati támogatással és közmunkával fejlődik a település.

Horváth László

Daruszentmiklós legnagyobb forgalmát bonyolító út régóta komoly veszélyforrás a községben gyalogosan, kerékpárral, kisgyerekekkel vagy babakocsival közlekedőknek. Dunaföldvárt és Székesfehérvárt összekötő útszakasz mellett a járdák állapota nem felelt meg a legegyszerűbb kívánalmaknak sem.

Előtérben a Fehérvári út egy szakaszán már elkészült járdarész, a háttérben pedig a még el nem készült szakasz látszik
Fotó: Horváth László

- Sajnos halálos balesetek is előfordultak - kaptuk a tájékoztatást Rauf Norbert polgármestertől. - Az Út-őr programban, közmunkások segítségével, az önkormányzat anyagi támogatásával felszedjük a tönkrement részeket, homok ágyba helyezzük a újonnan vásárolt járdalapokat, kiigazítjuk a javítható szakaszokat. Eddig félmillió forintot költöttünk építőanyagra, ám összességében sok milliós beruházást valósítunk meg. De nem a költségek, hanem az emberi élet megóvása számít - hangsúlyozta Daruszentmiklós polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!