Daruszentmiklós

2014.12.03. 18:35

Támogatást kaptak a tűzoltók

Daruszentmiklós - Idén októberben kezdte meg működését a faluban épített új csarnokában a Blecha Logisztikai Kft., tulajdonosa máris jótékonysági gesztust tett a helyiek felé.

Rankasz Brigitta

Novemberben százezer forinttal támogatta a Daruszentmiklósi Községi Önkéntes Tűzoltó Egyesület munkáját, amelyet egy Opel Litz típusú tűzoltóautó megvásárlására fordítanak.

Kunos Imre ügyvezető és a cégtulajdonos bemutatták a településen épített komplexumot is Krajczár Arnold egyesületi vezetőnek és a helyi tűzoltóknak, a lánglovagok pedig ígéretet tettek arra, hogy tavasszal egy bemutatóval egybekötött gyakorlatot hajtanak majd végre a csarnok területén.

Az együttműködés azonban hosszú távú lesz, mert ezen kívül szívélyes meghívást kaptak jövő év májusára Neunkirchenbe, az anyavállalathoz, és az ottani önkéntes tűzoltóságok éves közös gyakorlatára.

Kiderült, hogy Bernhard Blecha cégtulajdonos maga is több mint húsz esztendeje önkéntes tűzoltó a hazájában, így szakmai tapasztalatcserére is sor kerül majd több alkalommal a jövőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!