A DH egypercese

2017.06.07. 18:12

A DH egypercese - A hiányzó részletek

Viszonylag korán kelek, legyen mondjuk úgy fél öt. Körbenézek és a szennyes, kontra már a mosott katalógusból kiválasztom az éppen aktuális jelmezt.

Szabó Szabolcs

Ha harminc és negyven között illik sportolni valamit, hogy meg- és eltartsd a fiatalabb barátnőt. Ajánlott popsláger: Lovasi András: Búcsúzó nap. De nem is az úgyhagyott fiatalságról szeretnék írni, hanem a szerencsejáték és az irodalmi költekezés kapcsolatáról. A jó sorsom úgy hozta, hogy egyenesen C. Ronaldo szállította a lóvét a havi rendszeres könyvbevásárlásomhoz. Pár hónapja végleg bedőlt az országos és nagy könyvmogul. Viszonylag sokat vásároltam ott, örömhír, hogy a hely nem zárt be, némileg más választékkal, de folytatja munkáját.

A közelmúltban jött ki egy nagy magyar írónak egy több mint másfél kilós regényfolyama, amely egyben kőkemény memoár is. A kritikusok szerint kiolvasható belőle a jelen Magyarországa is. Meglehet. E sorok írójának egy fogadóirodán keresztül C. Ronaldo és társai szállították azt a bónuszt, hogy kényelmesen kiférjen a nyereménykalapból a Világló részletek. Bízom benne, hogy a sztárok továbbra is emígyen gazdagítják könyvtáramat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!