A DH egypercese

2017.07.09. 19:36

A DH egypercese - Hazaérni jobb, mint nem

Tudom, darázsfészekbe nyúlok a témával, de nehéz elmenni mellette.

Balla Tibor

A hét végén huszonnégy óra leforgása alatt három alkalommal volt baleset okozója motorkerékpáros. Az M7-es autópályán a motor vezetője nem tartotta a megfelelő követési távolságot, és autóval ütközött. A balesetben a motoros utasa sérült meg. A 61-es úton, Cece térségében szintén motoros szenvedett közlekedési balesetet, mivel ő sem tartotta a követési távolságot, felborult és súlyosan megsérült.

Kisapostagnál az elsőbbségi szabályok megszegése miatt egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze, a motoros és a gépkocsi egyik utasa sérült meg.

Az első kettőnél egyértelműen a motoros hibája volt, a harmadiknál folyik a vizsgálat, de a szemtanúk legszerényebb becslése szerint is legalább százhatvannal ment, és a figyelmeztetés ellenére kövér gázzal rágyorsított a bukósisakos vezető.

Sietek leszögezni, magam is járok kétkerekű, gyors járművel, tisztában vagyok annak veszélyeivel, pláne az autósokkal való érdekellentéttel. Motorozni jó!Hazaérni még inkább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!