A DH egypercese

2017.05.08. 13:26

A DH egypercese - Kortalan kockaőrület

Nehéz lesz majd szlalomozni a korrekt és hatályos reklámtörvény értelmében, ám e szerint fogunk hát lépkedni.

Szabó Szabolcs

Tehát: van az a skandináv illetőségű kockagyár, amely az utóbbi évtizedekben meghódította a játékbirodalmat, sőt, a filmiparral összefogva olyan marketinggyőzelmet aratott a tudat, de legfőképp a szülői pénztárcák felett, hogy ahhoz még a kiemelt státusszal bíró bankházak is csak csókolommal köszönhetnek.

Kanyarodjunk rá a lényegre: futunk körbe - egyfajta családi kihíváskén is levezényelt minimararaton alatt - a fejlesztő játékok extrábbnál is extrább kiadásai közt. Csak úgy jelzésértékkel: a gyűjtők által is megvásárolható, dobozolt kiadások ára úgy 50-60 ezer forintról indul, a klasszisoknál az ár pedig a csillagos, vagy éppen borús éj. A csodák után azonban rendre jő a való élet, amely ugyan karcosabb, jobb, de szerethetőbb. Szóval, ez a Nyírégben is főfoglalkoztató cég csinált maradék kockáiból egy családi főfoglalkoztatót.

Két órán át melóztunk ott építőmesterként. E sorok írója még jócskán építette épp újra meglelt fantáziáját kockáról kockára, amikor a már lestrabált gyermekek szerint menni kellett. Körbenéztem: a kopaszodó 40-esek rakták mellett a kockákat. A függés hát örök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!