A DH egypercese

2017.03.23. 19:42

A DH egypercese - Tükröm, tükröm...

Izgatottan olvasom, hogy az okosotthon fogalma egyre jobban beépül mindennapjainkba.

Várkonyi Zsolt

Ahogy maguk az okos eszközök is, amelyek közül néhány ígéretes újdonság. Előbb vagy utóbb, de meghódítják majd lakásainkat, házainkat. Nem untatnám most önöket a hagyományos okos eszközökkel, mint például a hanggal vezérelt okoshűtő, a hanggal lekérdezhető időjárás-jelentés, az okoskameráról, a digitális konyháról és a reszponzív villanykörtéről már nem is beszélve.

No, de nem mehetünk el érzéketlenül, szenvtelenül az okostükör mellett, vagy inkább stílszerűen - előtt. Ötféle megvilágítást imitáló beépített LED fények, kíméletlenül őszinte bőranalízis, amelyet ráadásul memóriájában tárol a tükör, amely olyan, akár a mesebeli beszélő párja. Azonban nem csak elemez, hanem tanácsokat is ad az okos kiegészítő, amely gondos mentorként még a bőrápolás eredményeit is nyomon követi és értékeli.

Morzsolgatom a szavakat: vajon elgondolkodott-e a gyártó az emberi hiúságon? Oda kell készíteni a partvist ésa lapátot is, hiszen egy rossz szó a tükörtől, aztán lehetseperni. Az üvegszilánkokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!