A DH egypercese

2015.05.18. 19:57

A férfi felejtés ára

Sajnos sosem arról voltam híres, hogy rólam mintázták volna a precizitást, sőt, lehet azt mondani szétszórtságom éveim számának növekedésével nem csökkent...

Gallai Péter

Nem egyszer fordult elő, hogy az autóval nem a megszokott parkolóba álltam, s amikor munka végeztével ott keresgéltem, akkor jött a húsz másodperces rövidzárlat: ellopták! Aztán persze leesett, hogy nem is ott hagytam.

Volt, hogy felforgattam mindent egy telefonszámért, vagy egy jegyzetfüzetért, ami tulajdonképpen az asztalon volt, ott ahol leraktam, de emlékeim szerint máshol hagytam. Találtak már fényképezőgép memóriakártyát a szemetesben - véletlenül összefogtam a lommal - amiért a család felforgatta az egész lakást.

Akad, hogy a telefonomat vélem elhagyottnak, miután a megszokott zsebhez nyúlva nincs ott - mert a nyolc közül egy másikba raktam. Hétfőn pedig az okmányaim tűntek el, esküszöm én ártatlan vagyok, de sehonnan nem kerültek elő. Mindez két nappal egy erdélyi út előtt, mondanom sem kell, itthon ennek mekkora sikere volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!