A reszelt gyémánt

2017. május 20., 06:30 szerző: Szabó Szabolcs
komment
Remek olvasmányélményt és egyben kiváló szórakozást nyújt a fürdőszobában szolgálatot teljesítő krémek, habok, szappanok, kencék, tusfürdők összetevőinek vizsgálata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Bár a címkéken feltüntetett vélelmezett jótékony hatások nem minden esetben egyeznek a jelenleg elfogadott tudományos álláspontokkal. Most szerény írásunkban ezzel nem foglalkozunk.

Megvallva az őszintét, a samponválasztást meglehetősen esetlegesen kezelem: a legközelebbi flakonért kinyúlok a zuhany alól, majd kezdődhet is a rutinos cselekménysorozat. A legutóbbi hajápolási bevetés után szemeztem pár percet a gyanús színű műanyag tubussal. Megdöbbentő információk sorát begyűjtve. Kiderült, hogy már a samponokat is gyémántrészecskék dúsítják és egyéb jótékony adalékoknak köszönhetően már legalább negyven százalékkal jobban hidratál. Hogy pontosan mihez képest is, az esetünkben lényegtelen.

A gyémántrészecskék azonban számos további kérdéseket vetnek fel. Miként is kerül bele az illatos masszába a reszelt gyémánt? Kilós darabokat faragnak-e szakemberek, vagy csak a maradékot seprik bele? Rejtélyes fürdőszobai titkok ezek...

Szabó Szabolcs

2017. május 20., 06:30 szerző: Szabó Szabolcs

Hozzászólások