A DH egypercese

2016.06.27. 15:35

A szakértők országa

A sportfogadó irodáknál komoly téttel lehetne arra (is) játszani egy keveset, hogy a magyar zsurnaliszták meddig is rágják még az EB-csontot? Lesz-e valami eredeti gondolatuk esetleg az olimpiáig? Borítékolható: nem lesz!

Szabó Szabolcs

Persze, a Brexit halálugrása még jelenthetne valami motivációt, ám mindez egy csúnya szögletté minősülne egy izmosabb Gera-gól mellett. A fentiekből már kiviláglott, hogy e sorok írója sem kér cserét az EB-vonatról. Sőt, az utóbbi napokban arra meglátásra jutottam: igaz, hogy tízmillió roppantul felkészült szövetségi kapitány országa vagyunk, ám a szakértőkből és szakírókból is kiválóan teljesítünk.

A belgák elleni derbi szünetében döbbentem rá, hogy minden magyar mágnestáblával a kezében született.

A hetven és a nyolcvan közötti idős hölgyek éppen úgy tudták, miként illene változtatni 0-1-nél, mint az apróbb csemeték, akiknek tűpontos meglátásuk volt arról: hogyan is álljunk már át két és/vagy háromcsatáros játékra. Nem aggódom a futballjövendőnk miatt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!