A DH egypercese

2015.04.16. 16:04

A tábornok tanácsa

Pekarek kolléga szokta felemlegetni, hogy pályaválasztása során súlyos hibát vétett: zsurnalisztának állt, miközben tanácsadóként kellene összegereblyéznie a napi betevőt.

Szabó Szabolcs

Soha nem múló tévedésével sajnos egyre többször szembesülhet. A már korábban is számos unortodox produkcióval előrukkoló Kiss dandártábornok ezúttal egy roppantmód szövevényes és számos közismert vezetőt felvonultató pörben volt jelenése a bíróság előtt. Figyelem! A következőkben bérből és fizetésből élők számára a pénzügyi ezotéria tartományába tartozó összegek következnek. Szóval, a sajtóhírek szerint a tábornok Kocsis István mindenható übermenedzser (pl: volt MVM vezér, BKV főfőnök) segedelmére kovácsolt egybe védelmi stratégiát és adott tanácsot, hadrendbe állítva terjedelmes kapcsolati hálóját is. Hogy ez mennyibe is fájt, arról egymásnak ellentmondó nyilatkozatok születtek a bíróság előtt: 120 ezer euró, 600 ezer euró, egymilliárd forint...

A perről bizonyára hallunk még, az igazságról kevésbé. A pályaválasztásról pedig tanácsos a fentiek ismeretében dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!