A DH egypercese

2017.04.03. 17:21

Az ideiglenes terminál

Minden idők egyik legbénábbra sikerült kézbesítését hajtotta végre egy brit postás, aki egy kis ablakon bedobva juttatta célba a küldeményt.

Várkonyi Zsolt

Amit a dobás pillanatában a postás nem tudhatott, hogy a kis ablak alatt egy vécécsésze található. És igen, mindannyian egyre gondoltunk, kedves olvasó, a csomag pontosan oda is került. Szerencsére sem a csomagnak – és a háziúrnak köszönhetően – sem a postásnak nem lett baja, mindössze jókora derültséget okozott a történet a szigetországban.

No, de ez az eset a téma továbbgondolására sarkallt. Nálunk szerencsére nem lehet az utcáról rögtön "végtermékeink ideiglenes termináljába” helyezni a küldeményeket, bár némely reklámanyagnak ott lenne a helye. Nap mint nap kapunk ugyanis a tárgyiasult és a virtuális postaládánkba is olyan reklámanyagokat, amelyeket el sem olvasunk. Bár az igaz, az is időt vesz igénybe, hogy a hasznosat a haszontalantól megkülönböztessük. Ez a brit úriember azért tudhatott valamit. Lehet, hogy nem véletlenül került az a küldemény oda. Ha kell, kiveszi, ha nem, akkor a folyam(at) részévé válik. Ilyen egyszerű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!