A DH egypercese

2017.03.09. 19:12

Az utolsó kenet

Most, hogy ismét a televízió nyilvánossága előtt íródott új bejegyezés a foci nagykönyvébe, érdemes ám visszaolvasni a pár hete született szakírói bejegyzéseket arról, hogy itt a Barcelona névre hallgató megaklub korszakos válsága.

Szabó Szabolcs

A Párizsban elszenvedett brutális (0-4) zakó után egymásnak adták a tollat, a klaviatúrát és mikrofont a foci önjelölt megmondóemberei, hogy itt a nagy katalán egyesület végromlása kezdődött el, a gyászszertartás pedig a következő szalagcímekkel folytatódott: a Barcelona elvesztette indentitását, sztárjai motiválatlanok és enerváltak stb...

Ekkor már elkezdtem mosolyogni, hiszen a Barcát úgy háromévente földeli el jó mélyre a bukását lassan másfél évtizede kitartóan váró sereglet. A Barcelona azonban úgy haldoklik évről évre, hogy közben jórészt maga termeli ki zsenijeit, és e játékosokkal és a klubhoz masszívan kötődő edzőkkel tömi tele a díszvitrint ilyen-olyan térségi, országosés nemzetközi serlegekkel.

A szerdai csoda ellenére,ne feledjük: ez csaka haldokló utolsóéletjeleinek egyike volt...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!