A DH egypercese

2016.02.12. 20:54

Belsőséges viszonyok

A lapunk beltestében tárgyalt forró ügy miatt meglehetősen sűrű napokat él szerkesztőségünk. Az éjszakázásnak, hírgyártásnak, várakozásnak azonban akadnak lyukas percei is. Ilyentájt, hanyagolva a fősodor szolgáltatta, éppen csak csordogáló hírfolyamot, kis közösségünk - egyfajta rekreációs tevékenység gyakorlása végett - főz.

Szabó Szabolcs

Szigorúan csak fejben, de annál nagyobb ihlettel és határozottsággal. Tagságunk két nagy, egymással szemben álló táborra osztható - mindez kiderült az utóbbi napokban is. Az általam is képviselt, mi több támogatott egységfront a szűkös percekben olyan bravúros gasztronómiai élményekről álmodozik, mint például a vesevelő, a szalontüdő, vagy a csülkös-körmös pacal.

A közösség másik fele, az általunk lesajnált többség azonban csirkemellet fűszerez, ránt, süt, messze kerüli a belsőséges viszonyokat.

A két fél verbális összecsapása egyre inkább radikalizálódik. E sorok írásakor még zajlanak a béketárgyalások. Vélhetően a kakaspörkölt-egyezményt mindenki szignózza majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!