A DH egypercese

2017.02.06. 19:38

Egy induló startup

Többen óvtak minket, talán nem a nagy Valentin-napra pozicionált rózsaszínmázas vattacukorszagú tömegmámorban kellene megkezdenünk egyedi fejlesztési magyar startup vállalkozásunk - szóval: hungarikum -, médiakampányát, ám mi hiszünk a gerillamarketing vérbő erejében.

Szabó Szabolcs

A leglényeg: mostanság az esküvő-kiállítások szezonját majszoljuk. Szép is ez, nincs felemelőbb annál, mikor egy emberpár együtt kerekedik fel a boldogság útján...

Csakhogy, a jelen statisztikái azt mutatják, hogy eme utak gyakorta idő előtt szerteágaznak, vagy ami még rosszabb: egyenesen a szakadék felé kúsznak. És itt mutatkozik meg az általunk betölteni kívánt piaci rés, menedzserszlenggel élve: szegmens.

A Váláskiállítás üzleti tervét és az e köré felhúzott piramisjátékot még Agárdy kollégával dolgoztuk ki, részben saját tudástőkénkre és tapasztalati erőforrásainkra támaszkodva. Mára, egypercesben ennyit, a következőkben érkezünk majd startup fejlesztésünk mélyrétegeivel, a társvállalkozások számára kínált opciókkal is.

Addig is: befektetőket várunk. Elérhetőség a szerkesztőségben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!