A DH egypercese

2015.03.03. 19:10

F-1-es mellébeszélés

Nincs Forma-1 szenzációk nélkül: ez az idén is így lesz!

Pekarek János

A legújabb sztori az, hogy Fernando Alonso, aki már a McLaren-Honda versenyzője, nem indul az évnyitó futamon, március 15-én, Ausztráliában. Az ok: a minap különös balesetet szenvedett a barcelonai tesztelésen. Kifejezetten lassan haladt, amikor elveszítette uralmát az autó felett, és becsapódott a pályát övező gumifalba.

Bár orvosai és csapatának vezetői egyként állították, hogy nincs baj - a legújabb hír szerint mégiscsak van! Igaz, még azt sem tudjuk, tudhatjuk, hogy pontosan milyen baj nincs, mert eddig ezt is sikeresen titkolták az érintettek. A legrészletesebb információk szerint agyrázkódást nem szenvedett a pilóta. Illetve mégis, de csak enyhét. Ezért nem indulhat a nyitó futamon, mivel úgymond három héten belül egy második agyrázkódás végzetes lehetne.

Nem vagyok orvos, de úgy tudom, hogy akár már egyetlen agyrázkódás is végzetessé válhat. S mivel magyar vagyok, tudom, hogy a mellébeszélésnek is igen komoly következményei lehetnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!