A DH egypercese

2017.03.31. 17:57

Fejben szerelünk

Az eddig is tudható volt, hogy a 10 millió futball szövetségi kapitány országa vagyunk, és nagyjából ilyen létszámot mutat az önjelölt miniszterelnökök népes mezőnye is.

Szabó Szabolcs

Az egyfajta sajátos tömegsportként is értelmezhető megszakértés újabb vírusa ütötte fel fejét szerkesztőségünkben. Egyre sűrűbben szerelünk például autót, leginkább fejben, és természetesen csakis a másét - így azért jóval könnyebb döntést hozni több tíz-, vagy éppen százezer forintos kérdésekben.

A kölcsönös és kéretlen tanácsadás a tavasz beköszöntével tetőzött, hiszen néhány kolléga a járműcserén, váltáson agyal és hát ilyen kényes és a jövőt meghatározó kérdésekben ki más is támaszthana szellemi és szakmai mankót, mint a munkatársi kollektíva. A 21. század innovatív szemlélete mifelénk is begyűrűzni látszik. Jankó kollégának Dunaújváros-Szeged útirányon akad gondja az olajszint-érzékelővel. Rapid telefonos segítségnyújtásunk eredményesnek bizonyult, ám ezt követően kiváló munkatársunkról nem kaptunk hírt. Bizakodunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!