A DH egypercese

2014.09.15. 17:27

Gyertek vénasszonyok!

Azt hiszem, nem egyedüli vagyok, aki a nagy gonddal megtervezett nyári szabadságának egy részét a nyaraló fogságában töltötte, mert odakint ömlött az eső.

Gallai Péter

S úgy látszik, a saját statisztikára alapozott tervezést is sutba lehet dobni, mert lassan nincs két esztendő egymás után, ami nagyjából kiszámítható időjárással szolgálna. Persze, a kapaszkodót mindig keresni kell, jelen esetben azzal bíztattam magam, hogy a pocsékul sikerült nyár után majd vigasztalódhatunk a szeptemberi vénasszonyok nyarában – akár még a Balatonban is lehet fürödni, kellemesen kikapcsolódni.

Természetesen ez sem jött össze, az „öreglányoknak" eddig se híre se hamva nem volt, sőt, Magyarország lassan lekörözi Angliát esős napok számában, s az özönvízszerű felhőszakadások is bármely trópusi országban megállnák helyüket. Bár az ember mindig bizakodik, így abban is: nevezett hölgyek nem felejtik elhozni azt, amit szerintem rajtam kívül milliók várnak: kellemes őszi napsütést, mert köszönjük, esőből már előre megkaptuk a magunkét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!