A DH egypercese

2015.01.30. 14:15

Halálútból sétáló utca

Be nem gyógyult sebeket szakított fel bennem a Vasmű úti gyalogos gázolás: Édesanyám napra pontosan két évvel ezelőtti tragikus halálát!

Szente Tünde

Olvasom a babáját elvesztő kismama esetét, és a vele kapcsolatos kommenteket. Szerencsére nem találkoztam azzal a változattal, amiben nekünk volt részünk, amikor az édesanyámat elcsapó férfinek a könyörtelen anyja a vizsgálat elhúzódó időszakában azzal fröcsögte tele a várost, hogy az édesanyám volt a hibás, miért nem figyelt. Először is, a Szórád Márton út azon szakaszán, ahol bekövetkezett a halálos kimenetelű közlekedési baleset, tilos megállni, teljes gázzal, visszapillantó tükör használata nélkül visszatolatni, de legfőképpen a zebrára lépőket elgázolni! Főként olyan személynek, akinek gyorshajtásért már elvették a hivatásos jogosítványát. Ezzel szemben elégedettséggel nyugtáztam a rendőrség által szervezett csütörtöki gyalogosvédelmi akciót a Vasmű úton. Abban biztos vagyok, hogy a Szórád Márton út mintájára a Vasmű úton is gyalogos-védelmi szakaszt alakítanak hamarosan ki. S talán nem kizárt, hogy sétáló utcává válik a hatvanöt éves születésnapját ünneplő városunk egykori Sztálin útja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!