A DH egypercese

2017.01.31. 17:17

Háztartástan 1.0

Áll az ember a végeláthatatlan, méterekre magasodó pultok előtt, és kétségek mardossák egyébiránt is viseltes önbizalmát.

Szabó Szabolcs

Az nem lehet, hogy a vegyipar már megint utcahosszal előzze a digitális ágazatot, amely már így is eszméletlen mennyiségű, teljesen felesleges árucikket termel. Adódik a kérdés: előbb születtek-e meg azok a termékek, amelyeket tisztítani kívánunk, vagy egyből a gyanús illatú és állagú vegyszerek jelentek meg, és eszkábálni kellett hozzájuk valami koszfogót.

Megszámoltam, egy közepesnek számító árudában is legalább tíz szer kapható arra a problémára, amely a konyhapult felsikálására hivatott. Egy gyártó többet is tálal, a pult pedig bírja. Egyszer végre nekilódulhatna már egy kutatócsoport feltérképezni ezt a titkokkal teli világot, hogy igazuk lészen-e azoknak, akik ortodox módszertannal tekintenek a háztartástanra, és álláspontjuk szerint a hypónál jobb padlósikálót még nem talált fel az emberiség. Vagy tényleg a haladást kell üdvözölnünk a vegyipar újabb és újabb csodáit alkalmazandó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!