A DH egypercese

2017.02.08. 20:44

Hősök, majd áldozatok

Feladta a harcot a fekete ruhás nővérként ismertté vált hölgy, aki korábban tiltakozó akciókat szervezett az egészségügyben.

Várkonyi Zsolt

Felvágta az ereit, olvasom az egyik internetes portálon. Az ápolónő nem tudja elviselni az őt körülvevő káoszt. Nincs munkája sem, már a felvételi beszélgetéseken azt mondják neki, hogy nem értenek egyet vele, és nem hívják többet. Ráadásul az egészségügyi dolgozók sem állnak már mögötte. Elmondása szerint állandósuló konfliktusai miatt öngyilkosságot kísérelt meg, de szerencsére megmentették.

Azt mondja, békében szeretne élni, emelt fővel kilépni a közéletből. Mindenkinek hitt, aztán rájött, mások csak saját céljaikra akarták felhasználni. Azt hitte az emberek jók, de saját példáján keresztül tapasztalta meg, hogy nem azok. Az ellenzéki pártok által támogatott és politikai céljaikra felhasznált hölgy egyszer már abba akarta hagyni, ám akkor mégis maradt, de ráment az egészsége.

Napjainkban így válhatnak a „virtuális”, vagy a magukra hagyott „valós” hősökből igazi áldozatok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!