A DH egypercese

2017.03.15. 17:50

Hrabal után szabadon

Képzeljék el az alábbi történetet Bohumil Hrabal megfogalmazásában, amint Pepin bácsi szájába adja a szót, természetesen Kern András szinkronhangjával.

Pekarek János

(Aki nem látta a Sörgyári capriccio című filmet, sürgősen pótolja!)

...és akkor a Feri, aki már nagyon nem volt szomjas, mondhatnánk, be volt nyomva, mint a rajzszög, elment a bankautomatához, nagy nehezen kivett belőle huszonötezer forintot - igen ám, de ahogy ott támolyog a pénzzel a kezében, a szél kifújta a kezéből az ötezrest és befújta az öt lépésre lévő kanálisba a rácson keresztül, és a kanális rácsát nem lehetett felemelni, mert amikor a járdát javították arrafelé, hát rábetonoztak, kézzel meg nem érte el, ezért a Feri visszatámolygott a kocsmába, hogy megtanácskozza egy újabb sörrel, most mi a fenét csináljon, és akkor a Zoli azt mondta, egyet se félj, majd kipecázzuk mi azt onnan, és a colstokja végére cellux-szal odaragasztott egy gombostűt, és öt perc múlva visszamentek a kanálishoz, de a rácsot addigra felfeszítették és a pénznek nyoma sem volt...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!