A DH egypercese

2014.10.24. 13:00

Inni-e vagy (k)enni?

Kedves Férfitársaim! Ismét le kell számolnunk egy alapigazsággal! Többé nem nevezhetjük a sört csak folyékony kenyérnek .

Várkonyi Zsolt

Ugyanis az USA - ban piacra dobták a kenyérre kenhető sört. A Birra Spalmabile nevű termék 40 százalékban tartalmaz sört. Kétféle ízben, világos és barna sörös aromával kapható.

Szinte látom magamat, ahogy a vacsora elkészítésénél, vaj helyett sörkrémmel kenem meg a kenyeret, és arra teszem rá a felvágottat. Brrr! Még elképzelni is rémes! Arra azért kíváncsi lennék: mennyi profitot hoz ez a termék a forgalmazójának, és ha sokat eszem belőle, ettől is másnapos leszek? Egyébként csak két dolog zavar az egészben.

Az egyik a termék ára: ugyanis az ínyenc szendvicskrém üvegenként 55 dollárba (13 ezer forintba) kerül, ami ugye jóval drágább, mint a valódi sör. Ez megnyugtató. Egyelőre inni olcsóbb, mint (k)enni.

A másik: miért is ennék én a sörhöz kenyeret? Azt hiszem, ebből a szép új világból én mégsem kérek. Maradok inkább a folyékony változatnál.

Címkék#egyperces

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!