A DH egypercese

2017.07.12. 18:24

Kiszámíthatatlan

Olvasom az eget is megrengető nagyságrendű hírt, Gáspár Laci egy éttermet nyitott. Olvasom, és elszomorodom.

Balla Tibor

No, nem azért mert rajongói aggodalmam az egekbe törne, attól félvén, hogy soha az életben nem láthatom, hallhatom őt egy színpadi fellépésén. Nem féltem egyáltalán, és a rajongókat is megnyugtatom, nem köszön le, mint énekes, pályafutását tovább folytatja ezek után is, csak szeretne több lábon állni, mert kiszámíthatatlan a művészélet, sosem tudja, hány helyre hívják fellépni.

Ez pedig engem elszomorított. Belegondoltam ugyanis, hogy a Rockmaratonon a nulladik napon fellépett tizenhét újvárosi zenekar egyike sem tudja még kimondani magáról, hogy a muzsikálásból származik a megélhetése. Nem, nem a minőséggel van a probléma. Saját műfajukban sokuk már elérte az élvonalat, és gyanítom, munkában, próbaidőben sem maradnak el a nagynevű előadótól, sőt! Viszont ők a vasmű porát lemosva magukról indulnak a panelgarázsba próbálni nap mint nap. Mégsem fognak talán soha éttermet nyitni a bevételükből, mint ahogy arra sem számítok, hogy G. L. mosógépszerelésbe kezd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!