A DH egypercese

2014.10.23. 08:59

Kitiltott művirágok

Móder Rezső hivatásos túlélő és kortárs szobor, zene és mindenféle szerző közel egy éve rendezte meg „A Nagy Lehallgató Lehallgatók Lehallgatója” című zsúrját.

Szabó Szabolcs

A Munkácsy-díjas alkotó vélhetően tudtán kívül, de tűpontosan jellemezte mindazt a tömény titkosszolgás, kémprogramos, lehallgatós, kiszivárogtatós, kitiltós és betiltós nemzetközi kavarást, amely jelenleg is zajlik.

Sőt, hogy Virág elvtárst ideidézzük: a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.

E világpolitikailag terheltnapokban kiviláglott az is: nemcsak a 10 millió (football) szövetségi kapitány kies hinterlandja vagyunk, hanem, minden rendes magyar család minimum két külpolitikai szakértővel is rendelkezik. Ezen nemzeti erőforrásokat pedig felelőtlenség parlagon hagyni. Az utóbbi napok történései remek termőtalajt biztosítottak a mindenféle rangú és rendű összeesküvés elméleteknek gyártóinak és e tanok lelkes hirdetőinek. Azon merengünk, mi jöhet még? Miként illeszkedik a nagy egészhez a művirágbiznisz brutális megadóztatása?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!