A DH egypercese

2016.04.29. 12:35

Koccintás El Cholóval

Csütörtök este azon méláztam a női pólóelődöntőt szemlélve, hogy El Cholo, azaz Diego Simeone az Atlético Madrid futballcsapat legendássá lett trénere szereti-e a minőségi vörösbort.

Szabó Szabolcs

Tippem szerint bizonyára, hiszen szülőhazája Argentína, majd jelen állomáshelye, spanyolhon is kimagaslóan teljesít a nemzetközi borpiacon.

Azt korábban is tudtuk, Mihók Attila, pólócsapatunk örökös edzője kedveli a kiváló nedűket és hát mostanság lenne mire is koccintani El Cholóval. Miért is? Íme némi párhuzam: Diego Simeone évek óta úgy tartja a nemzetközi futballvilág centrumában csapatát, hogy átigazolási időszakban módszeresen kevesebbet költ vetélytársainál, ezáltal nyaranta rendre új és új csapatot kénytelen építeni.

A szakírók előbb fanyalognak, majd istenítenek. Hasonlóan szép feladattal szembesül évről évre Mihók Attila is, aki rendre átíratja csapatával - ellenfél ezt inkább diktálásként éli meg - az előzetesen betonbiztosnak hitt papírformát. A finálé még mindkét trénernek hátra van. Remélhetően elégedetten kortyolnak majd az idény végén - mégha nem egy asztalnál is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!