A DH egypercese

2015.07.31. 14:52

DH egyperces - Könyvimádat?

Nyári szünidő alatt tíz éves gyermekeink zöme nehezen vehető rá, hogy könyvet vegyen a kezébe olvasás céljából.

Tőke Kata

Hamarabb ragadnak le a számítógép előtt. Sajnos! Én azon gondolkodtam el, hogyan lehetne ezen a helyzeten változtatni. Nem jutottam semmire A helyzetet egy számítógépes játék imádata oldotta meg. Érdekes nem?

Történt, hogy egyik multinál hétvégi bevásárlásomra elkísért két tízéves fiatalember. Leragadtak szokásukhoz híven a játékoknál, míg én elmentem a körutamra. Mikor végeztem jött a fűzőcskézés anya ezt vegyed meg, csak ennyi légyszi. A játék ár-érték aránya egyáltalán nem jó. És akkor finom vagyok. Tehát nem veszem meg. Ellenben mondtam fiamnak, hogy a könyvet, amit akart magának, nézzük meg és azt megveszem. Na egy másik könyvet talált, ami a kedvenc számítógépes játékáról szól, 400 oldal, ára megfelelő kisbarátja megkapta a könyv másik részét. Fiúk, lehet olvasni! Aztán a srácok ötlete: ha befejezik jöhet a csere-bere! Hurrá! Olvasni fognak! Ez is egy imádat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!