A DH egypercese

2017.08.08. 17:51

Legó felnőtteknek

Alapvetően szeretem a pontos, alapos munkát.

Kovács Anita

Hozzáteszem, vesztemre, ugyanis jócskán feladta a leckét az a városunkban található bútorbolt, ahol lapraszerelt ágyat vásároltunk... Örömteli, amikor egy csomagtartóban elfér az egy negyvenszer kétméteres ágy, három dobozba rendezve. Otthon pedig minden családtag egy-egy csomagot a hóna alá csapva szépen besétál az ötven négyzetméteres lakásba. Eddig a pontig minden klapp. A problémák sokasága akkor kezdődik, amikor az egyik doboz aljáról előkeveredik a 38 lépésből álló összeszerelés útmutatója! Apróbb gombócba ugrik ekkor az ember gyomra, és néhány verítékcsepp is megjelenik halántéktájon. No, nem lehet ez olyan bonyolult! Hiszen akkor nem árulnák amatőr vásárlóknak, akik maximum kishajó vagy periszkóp összeszereléséig jutottak általánosban a technikaórán.

Jó ötórányi fárasztó hajolgatás után az önjelölt asztalos diadalittasan összecsapja vízhólyagosra gyepált tenyerét, majd belekukkant a csavarosdobozba. Hogy a fittyfenébe maradhatott két csavar, meg négy fatipli...?!

Nehezen fér ez egy precíz ember fejébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!