A DH egypercese

2017.01.26. 20:23

Melissa visszaír

Az előző rész tartalmából: tegnap e rovatban arról karcoltunk ide pár sort, hogy elektronikus levélben szerkesztőségünk több tagját is felkereste egy titokzatos, Melissa névre hallgató hölgy.

Szabó Szabolcs

Melissa beköszönésként győztesnek minősített minket, és közölte: hozzánk szeretne vágni szerény 150 ezer eurót. Ha nincs jobb dolga, hát tegye. Némi összekapaszkodással csak sikerül majd elkoptatnunk eme aprópénzt. Elektronikus postafordultával válaszoltam is Melissának, tisztázandó a formaságokat.

Fénypostával jött is egy űrlap meg némi hasznos tanácsok jellegű alapozó, miként is célszerű kitölteni e formanyomtatvány, megadva számlaszámunkat és lehetőleg minden egyéb banki hozzáférésünket, aláírás, személyi igazolványszám stb... Volt pár szabad percem, és rákerestem a levélben megadott bankra, és tessék: tényleg valós pénzügyi intézetre bukkantam. Nagy kár, hogy e pénzintézet 2012-ben egyesült egy másik spanyol bankóriással, elkerülvén a totális csődöt. Kíváncsian várom, az én 150 ezrem most akkor vajon merre is parkol?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!