A DH egypercese

2017.01.08. 17:27

Napfény a jégen...

Kabátokat tesznek ki az utcára Budapesten, bárki viheti azokat - olvasom az interneten.

Várkonyi Zsolt

A Szabadfogas néven indított kezdeményezéshez bárki csatlakozhat. „Ha fázol, vegyél el egy kabátot, ha nem szeretnéd, hogy mások fázzanak, tegyél ide egyet" - írták a Vígszínháznál található fogasra a szervezők. A nagy hidegre való tekintettel szeretnék, ha minél több ember segítene a rászorulókon. Fantasztikus és nagyon hasznos kezdeményezés. Ám elsősorban ennek a szemléletformáló hatását emelném ki, hiszen ehhez hasonlót máskor és máshol is meg lehet(ne) valósítani.

Ügyesen időzítette téli nyaralását ugyanakkor a Megasztár egyik volt nyertese - olvasom egy másik hírben ugyanazon a portálon. Miközben a legtöbben ki sem mozdulnak a lakásukból, és a fűtőtestnek vetett háttal csak maguk elé néznek rezignáltan, addig „győztesünk" a thai tengerpart kellemes klímáját élvezi, napfürdőzik.

Azonban az internet világában sem felejtett el írni és olvasni annak népes rajongótábora, akik azt üzenik remek celebünknek: remélik, nem felejtette el kitenni az egyik kabátját a Vígszínház elé, hiszen napfürdőzés közben úgysem lesz rá szüksége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!