A DH egypercese

2017.03.19. 15:24

Nem kötelező ez...

Nincs egy hét az idei Formula-1-es szezon kezdetéig - halvány jelek azt mutatják, hogy idén valamicskét izgalmasabb versenysorozatban lehet részünk, mint tavaly volt.

Pekarek János

Talán. Azért a nyöszörgések megmaradtak. Tegnap a Renault vezetői nyafogták el, hogy költségplafont szeretnének az F-1-es motorok készítésénél. Úgymond fontosnak tartják, hogy műszakilag fejlett erőforrásokat fejlesszenek a kategóriában, de nem mindenáron.

Nem tartom véletlennek, hogy éppen a Renault vezetői mondják ezt.Az ő mérnökeiknek ugyanis mindmostanáig nem sikerült műszakilag fejlett motort megépíteniük a sportág részére, amint ezt az idei tesztek eredményei megmutatták. Náluk rosszabb motort csak a Honda mérnökei alkottak - de ők legalább hallgatnak.

Régóta mondom,mint az F-1 nagy rajongója,hogy ideje lenne visszatérni a kiindulóponthoz:ez a kategória a jövő laboratóriuma. Ne korlátozzák!Nem kötelező a részvétel...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!