A DH egypercese

2017.01.09. 20:28

Nevetnek a neveken

Samuel avagy Sam Mitchell londoni srác, de egy ideje Melbourne-ben él.

Balla Tibor

Egy decemberi napon épp egy könyvtárban üldögélt, amikor valaki ismerősnek jelölte a közösségi portálon. De nem ám valamelyik régi ismerőse, hanem egy vadidegen.

Az ismeretlen férfi üzenetet is írt neki, amelyben megindokolta a bejelölés okát: őt is Sam Mitchellnek hívják. A brit Sam meglepődött hogy a Tasmaniában élő Sam ismerősnek jelölte, de visszaigazolta.

Sőt, egyből írt is neki: amiben biztosította, hogy nagyon menő neve van. Barátaiknak is tetszett a dolog, azonnal beindult a viccelődés. A két Sam Mitchell végül úgy belelkesült, hogy néhány órás csevegés után az ausztrál Sam meghívta szilveszterezni a brit Samet, aki el is fogadta az invitálást. A vége egy fergeteges szilveszteri parti lett. Azt hiszem, ez egy olyan licenc, amit érdemes lenne hazai közegben is honosítani. Mert ugye messzi a lehetőségek horizontja a Nagyok, Kisek és Fehérek országában.

Én azért annyit módosítanék, hogy lehessen például Szabó Gabi is Gábor helyett...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!