A DH egypercese

2017.02.22. 22:37

Spájztörténet csokival

Mikor kisgyereke van az embernek, bizony találkozik azzal a helyzettel, hogy a nasikat, az édességet olyan helyre kell eltenni, ahol nem tud a lurkó korlátlanul hozzáférni.

Tőke Katalin

Én tudatosan tettem ezt azért, hogy az egészséges táplálkozást erősítsem odahaza. Aztán ez a nasis dolog úgy alakult, hogy nem is lett gond belőle, a gyermek elfogadta, és különben is se apja se anyja nem él ilyen dolgokkal, tehát alapvetően nem is szokhatott rá.

Ellenben a csokoládé fogyasztás apa-fia viszonylatában magasnak mondható mostanra. Miután teljesen nyílt helyen található nálunk, mindegyikünk számára elérhető, ezért óvatosan kell vele bánni. A spájzban egy külön dobozba kerül, ami a gyermeké, és külön a felnőtté.

Történt, hogy én is kaptam ajándékba valakitől Ez mondjuk nem újdonság, de a spájzban a gyermek dobozába tettem bele. Vacsora után kérdőn fordult hozzám, hogy akkor most ez kié? Logikája szerint: ami a tiéd anya, akkor az az enyém is.

De ami az enyém, az csak az enyém! Persze ez csak a csokoládéra igaz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!