A DH egypercese

2014.10.21. 13:55

Telefonos árubemutató

Van ismerősön, aki egyáltalán nem veszi fel a telefont, ha az nem írja ki milyen számról keresik, azonban munkám miatt én ezt nem teszem/tehetem meg - van olyan szervezet, aki csak ilyen formában tud hívni - bár nem nagy örömmel, mert ezek sokszor telefonos árubemutatók .

Gallai Péter

Az először kedves hölgyek megkérdezik én vagyok-e Gallai Péter, majd az igenlő válasz után máris kezdődik a csakmostolyanakciósajánlatunkvan mondóka, hogy alig bírom megszakítani, legyen már szíves elárulni, honnan is keres. Majd folytatódik a mantra: elképesztően olcsón alsóneműt, borotvát, matracot, de szerintem még beszélő hátvakarót is ajánlottak már megvételre, tuti garanciával. Mikor a második, közel egy levegővel rámzúdított barokk körmondatban találok egy kis rést, udvariasan megköszönöm a páratlan lehetőséget, amivel nem szeretnék élni, de a későbbi visszahívással sem. Ennek ellenére az ajánlatok nem fogynak el...

Címkék#egyperces

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!