Dunaföldvár

2015.07.20. 11:18

Három turnusban táboroztak a Holler U.F.C. ifjú labdarúgói

Dunaföldvár - A harmadik turnussal pénteken befejeződött a Holler U.F.C. által szervezett sporttábor, ahol öt és tizennégy év közötti gyerekeket vártak változatos programokkal.

L. Mészáros Irma

Egy-egy csoportban 12-18 gyermek szerepelt, köztük két focista lány. Akadt olyan, aki már harmadik hete folyamatosan a sporttábor résztvevője. Amint Szigeti Ádám, az egyik szervező és az első turnus vezetője elmondta, a gyerekek nagyon élvezték a változatos labdás foglalkozásokat, a nagy meleg ellenére szívesen töltötték a délelőttöket a pályán.

Kerekes Béla (bal szélen) a klub egyik edzője, és Szigeti Ádám (jobb szélen) a tábor egyik szervezője az egyik turnus csapatával

Délutánonként természetesen nem maradhatott el a strandolás, de ott is pattogott a labda, ha nem a vízben lubickoltak. Szerveztek nekik ping-pongbajnokságot, lábteniszt is, sőt playstation bajnokság is volt.

A Holler U.F.C. ifjú focistái jól érezték magukat. A sok és változatos mozgásformákban izmosodtak, erősödtek, de az érzelmi kapcsolódás szempontjából is hasznos volt.

- Jó volt látni, ahogy a nagyok pesztrálták a kicsiket, cipelték őket a hátukon, vitték a medencéhez a törülközőjüket, meséli Szigeti Ádám. A tábor alatt háromszori étkezést biztosítottak a gyerekeknek, akik reggeltől estig jó kis csapatként töltötték az időt.

A harmadik turnus pénteken tartotta a záró tábortüzet.

Vasárnap pedig a klub ismét megrendezte hagyományos családi napját, ahol a csapatok bemutatkozásán kívül, többek között szülők focija, élő csocsó, célba dobó és rúgó verseny, főzőverseny és sok más program is várta a kilátogatókat. Azaz igazi közösségi élményben lehet része kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!