Dunaföldvár

2016.06.29. 12:55

Jótékonysági akció volt két alkalommal a piacon

Dunaföldvár - A máltaisok csaknem kétszáz embernek ajándékoztak almát - jövő kedden családi délutánt tartanak.

L. Mészáros Irma

Az elmúlt időszakban két alkalommal is jótékonysági akciója volt a földvári piacon a Magyar Máltai Szeretetszolgálat dunaföldvári önkéntes csoportjának. A támogatóktól kapott szállítmányból májusban hét mázsa kelkáposztát osztottak szét. Júniusban csaknem kétszáz ember kapott 10-12 kg almát fejenként. Az almából jutott az óvodába, az iskolába és a két nyugdíjas otthonba is.

Garai János (b) a földvári máltai csoport tagja az adományosztáson

Július 5-én családi délutánt szervez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Támogató Szolgálata a Család- és Gyermekjóléti Szolgálattal közösen.

A dunaföldvári várudvaron 15 órától várják a családokat, valamint az érdeklődőket az ingyenes programokra.

Először Uzsalyné dr. Pécsi Rita tart előadást A sikeres nevelés titka az érzelmi intelligencia fejlesztése címmel. 16 órától Appelshoffer János és Appelshofferné Rabóczki Anikó vezetésével táncház lesz a gyermekeknek. 17 órától Molnárné Miklán Jolán kézműves foglalkozást tart a kicsiknek, de ugrálóvár, arcfestés és meglepetés-program is várható. 19 órától a Muzsikás Együttesé lesz a nagyszínpad a Földvári Nyári Esték keretében. A családi népzenei koncerten a tizennégy éven aluliak díjtalanul vehetnek részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!