Dunaföldvár

2015.12.16. 18:59

Jövőre lesz hét évtizedes az egyesület

Dunaföldvár - A napokban vezetőségi ülést tartott a Dunaföldvári Sportorgászok Egyesülete, ahol a jövő évi rendezvénynaptárt is összeállították.

L. Mészáros Irma

Az elnökség az összejövetelen döntött többek között a 2016-os jegyárakról, a horgászrendről, illetve a rendezvénynaptárról és a 70 éves egyesület ünnepi tisztújító közgyűlésének időpontjáról is. Ezt 2016 január 23-án szombaton 15 órától rendezik meg a helyi művelődési központban.

A napokban Schulteisz Attila 13,3 kilós tőpontyot fogott

A dunaföldvári egyesület kötelékében tavaly háromszáznál is többen hódoltak szenvedélyüknek, a helyi horgászokon kívül számos dunaújvárosi, baracsi, mezőfalvi, daruszentmiklósi, előszállási, nagyvenyimi tagjuk van, de székesfehérvári, sőt, budapesti is. A civil szervezet 2016-ban ünnepli fennállásának hetvenedik esztendejét, így az ünnepi közgyűlés mellett június 18-án családi napot rendeznek a horgásztanyánál, de nem marad el február 6-án a már hagyománnyá vált, nagy sikerű horgászbál sem.

Kollár Ervin pedig 4 kiló feletti fogast akasztott a kis-Dunán

Ezen felül a jövő évi programnaptárban szerepel többek között horgász előadás, társadalmi munka, 24 órás harcsafogó verseny, lesz felnőtt nyílt békés halfogó vetélkedés, rendeznek gyermek és ifi megmérettetést, 72 órás bojlis versenyt és rablóhalfogó viadalt is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!