Dunaföldvár

2015.01.29. 14:10

Szalagtűző volt a szakiskolában

Dunaföldvár - A múlt héten tartották a szalagavató ünnepséget a Magyar László Gimnázium és Szakiskola szakiskolai tagozatán.

L. Mészáros Irma

Az osztály: Farkas Zoltán (b), Majoros Péter, Joó Éva, Varga Vivien, Zemkó Tamás, Hegedüs Ferenc tanár, Neubauer György, Fazekas Attiláné tanár, Györkő Bence, Sebestyén Vilmos, Novák Erika, Farkas Tamás, Komiszár Nikoletta, Zsinkó Dávid, Rostás György, Bereczné Pintér Judit osztályfőnök, Hegedűs Bettina

Huszonnyolc végzős diák szép ünnepség keretében kapta meg a szalagot, a város legfiatalabb, 1996 óta működő intézményében, az alsóbbéves diákok tűzték fel ezeket, s verses-zenés összeállítással búcsúztatták társaikat. A végzősök közül hat pár bécsi keringőt mutatott be, a koreográfiát Teleki Károly zenetanár állította össze s tanította be. A diákok majd szerkezetlakatos, panziós-falusi vendéglátó szakon végeznek, illetve a speciális szakiskolások falusi vendéglátó és parkgondozó részszakképesítést kapnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!