Dunaföldvár

2015.05.14. 14:02

Új egyesületet alakítottak meg a dunaföldvári természetbarátok

Dunaföldvár - Új egyesületet alakítottak a dunaföldvári természetbarátok a feloszlatott Természetvédelmi és Idegenforgalmi Egyesület helyett.

L. Mészáros Irma

Az alapítók egy csoportja, az elnök Vicsik Boglárka (guggol) lett

Az új civil szerveződés DunaTúra Dunaföldvári Túrázók Természetvédelmi és Idegenforgalmi Egyesülete néven jött létre. A nemrégiben megrendezett alakuló ülésen elfogadták az egyesület alapszabályát, megfogalmazták céljaikat, amelyekben a természetjáró túrák szervezésén kívül többek között szerepel Dunaföldvár természeti értékeinek, kulturális örökségének, műemlékeinek óvása és népszerűsítése, valamint a környezettudatos magatartás kialakításának elősegítése. Az új egyesület tagjai elnöknek Vicsik Boglárkát választották, az elnökség tagjainak Koch Józsefnét, Nagy Gábornét, póttagnak pedig Almási Ernőnét.

Az egyesület hivatalos megalakulása után örömmel fogadja a céljaikkal egyetértőket, a túrázni szerető természetbarátokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!