Sport

 • cikk kép
  Az Euroliga címvédője ellen ugranak medencébe

  Dunaújváros - Az utóbbi évek legnagyobb kihívása vár szombaton 17 órától a Dunaújvárosi Egyetem-Maarks Graphics női vízilabdázóira a Fabó Éva Sportuszodában, akik az Euroliga negyeddöntő párharcában a címvédő sztárcsapat, a spanyol Sabadell ellen vívják az első összecsapást.

 • cikk kép
  A negyeddöntő hatodik meccsén le kell győzni az Újpestet

  Dunaújváros - Vagyunk egy páran, akik szinte már elfelejtettük, hogy milyen fantasztikus csatákat hozhat a jégkorongban a rájátszás időszaka. Esetleg ekkorát lépett elő a MOL Liga idei sorozata? Akárhogy is van, a DAB és az Újpest párharca kiváló, izgalmas meccseket hozott idáig.

 • cikk kép
  Kis együttes, nagy sikerekkel!

  Dunaújváros - Kellemes érzésekkel figyelhetjük a Dunaferr DUE Renalpin FC legfiatalabb játékosainak a munkáját is. Ők az U15-ös gárda, akiknek szép teljesítményéről Pap István, a csapat edzője számolt be nekünk!

 • cikk kép
  DKKA-Haladás: edzői nyilatkozatok a korrektségről

  Dunaújváros - A dunaújvárosi kézilabda akadémia szakmai vezetése nem érti a Haladás vezetőedzőjének nyilatkozatát, amelyet az NB I B-s felnőtt pontvadászat hétvégi összecsapása után tett.

 • cikk kép
  A bronz elcsíphető a Duna-Pent együttesének

  Dunaújváros- Az NB II-es női kézilabda-bajnokság tavaszi fordulója is elkezdődött. A Duna-Pent együttese a nagyon erős Gyömrőhöz utazott, és 33-21-re vereséget szenvedett. A Gyömrő egyébként a bajnoki címre is esélyes. Viszont a dunaújvárosi együttesnek egészen más a feladata.

 • cikk kép
  A Dunaferr SE úszói tízszer a dobogó tetején

  Dunaújváros - A hétvégén újabb megmérettetés várt a Dunaferr SE úszóira, akik a százhalombattai Szalai János-emlékversenyen ugrottak medencébe.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra pénteken Fejér megyében

  Pénteken is mérnek a rendőrök Fejér megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

 • cikk kép
  Visszaemlékezések

  Dunaújváros - Kedden tartották a József Attila Könyvtárban Neszményiné Gubacsi Erzsébet Fogságom története című kötetének bemutatóját.

 • cikk kép
  Soha nem csináltam még kétszer ugyanazt

  Dunaújváros - Minden szakmának vannak jeles képviselői, de azt, hogy mitől emelkedik ki valaki a többiek közül, nehéz megmondani. Talán attól, hogy valami mást akar létrehozni.

 • cikk kép
  A túravezető: Petőfi Sándor

  Dunaújváros - Mi újat nyújthat a mai tömegturizmus korában, ha leporoljuk a szobortalapzatra állított örökifjú magyar költőzseni baráti levelezésből szőtt bédekkerét? Rándulások Petőfivel a túrazsákban. A szalonnás Debrecentől Kazinczy munkácsi börtönéig és még azon is túl.

 • cikk kép
  Piac: ha lassan is, de benépesül!

  Dunaújváros - Élet költözött a piaci standok sorai közé! A tavaszra hajazó tegnapi időjárás kicsalogatta az árusokat, vevőket a dunaújvárosi piacra.

 • cikk kép
  "Nem lehet megunni…" - A fülemüle Baracson is nagy sikert aratott

  Baracs – Emlékeznek a régi reklámszövegre? „Nem lehet megunni, ez az, amit nem lehet megunni…” A friss, finom tejfölt reklámozták így valamikor a hetvenes-nyolcvanas években. Vajon a madárdalról hogyan vélekedik a tudomány? Meg lehet unni? Vagy talán boldogan hallgatjuk mindig, hiszen az életre, a létezés örömére emlékeztet?

 • cikk kép
  Értékelték az évet a rendőrök - A bűncselekmények száma csökkent, a biztonság nőtt

  Suszter Tamás rendőr alezredes, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője 2017. február 22-én értékelte a 2016. évben végzett szakmai tevékenységet.

 • cikk kép
  Aki sokat gondol Virágra...

  Dunaújváros - Ügyfélszolgálati irodánk mellett egy, Vasmű úti vegyesboltban és a Dunaferr iskolában gyűjtenek!

 • cikk kép
  Titkok a folyam fenekén - Kikötőt is rejthet a Duna

  Dunaújváros - Idén tavasszal tovább folytatódnak a búvárrégészeti feltárások a Szalki-sziget menti folyammedernél.

 • cikk kép
  Lesz pénz képzésre, de reformok is jönnek

  Dunaújváros - Folytatja a hátrányos helyzetű emberek képzését és elhelyezését, de át is szervezi azt a DHHF Nkft. Százötven embert juttattak vissza az elsődleges munkaerőpiacra: erre az eredményre joggal büszkék!

 • cikk kép
  Cél nincs, nyerni kell - A DAC férfi kézilabdacsapata dobogós lehet

  Dunaújváros - Csermák Gábor, a DAC NB II-es férfi kézilabdacsapatának szakvezetője a bajnokság kezdetekor nem tűzött ki célt a csapat elé. Ehhez képest jelenleg a Dél-nyugat csoport élmezőnyében foglal helyet. Negyedik helyen áll.

 • cikk kép
  Többet nem hibázhatunk

  Budapest - Szerdán este az ötödik összecsapással folytatódott az Újpest és az Újváros negyeddöntős csatája. Az eddigi meccsek alapján e rangadó is felettébb parázsnak ígérkezett.

 • cikk kép
  Viszokai László El-mérkőzésen

  Dunaújváros - Újabb nemzetközi kihívás vár csütörtökön a dunaújvárosi labdarúgó-játékvezetőre, Viszokai Lászlóra, aki a ma 17 órakor kezdődő Osmanlispor - Olympiakosz Pireusz ankarai összecsapáson lesz tagja a bírói csapatnak.

 • cikk kép
  Vasárnapi huszonöt: ismét Yours Trully - Országos szinten is jól teljesít a helyi futóközösség

  Dunaújváros - Vasárnap reggel kilenckor rajtol a Yours Trullyfebruári kiadása az alsó Duna-parton.

Részletes műsorMűsorok betöltése...