Dunaújváros

2017.03.30. 19:02

25 éve írta a Dunaújvárosi Hírlap - Szegényeket Támogató Alap: vendégségben

Dunaújváros - Lakásbérleti változások. Megalakult a polgárőrség. Hangya Szövetkezeti közgyűlés. SZETA.

Pekarek János

Embertelen terv, a tulajdon védelmében: hol lesz a bódéváros? - ezzel a főcímmel jelent meg első oldalán huszonöt évvel ezelőtt elődünk, A Hírlap 1992. március 31-én. - A cikk azokról a tervezetekről szól, amelyek lakások és helyiségek bérleti rendszeréről állapítanak meg új szabályokat. Megjegyzi: jelenleg szükséglakáshoz jutni is nehéz, mert mind foglalt a városban.

Megalakult a polgárőrség városunkban. Egyelőre csak tizenketten léptek be a szervezetbe a csütörtöki ülésen. A szervezőket és a rendőrség két képviselőjét meglepte az érdektelenség, mert mint egyikük elmondta, Ercsiben száznál többen alakítottak polgárőrséget.

A Dunaújvárosi 23. számú Hangya Szövetkezet 1992. április 3-ra, péntekre közgyűlést hirdetett. Erre ismételten azért kerül sor, mert ez idáig érvényes közgyűlést a szövetkezet összehívni nem tudott.

Közel százötven diák részvételével rendezték meg a hét végén a Rudas László Középiskolában és Kollégiumban a Fejér megyei kollégiumok találkozóját.

Morvai Beátát, a SZETA titkárát várják vendégként a szegényeket támogató helyi szervezet alapító ülésére a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!