Dunaújváros

2015.05.13. 17:38

A dunaferres diákok különdíja a katasztrófavédelemtől

Dunaújváros - Az Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyen különdíjat érdemelt ki a Dunaferr Szakközépiskola csapata.

Körmendi Erzsébet

A katasztrófavédelmi verseny célja az volt, hogy a diákok elméletben és gyakorlatban, játékos formában, az életkori sajátosságoknak megfelelően adjanak számot az elsajátított veszélyhelyzeti, katasztrófavédelmi, polgári védelmi ismereteikről, önmaguk, valamint mások mentésében való jártasságukról. A versenyen az eddigiekhez hűen szövetségek, egyesületek, általános és középiskolák jelentkezői vettek részt, négyfős csapatokban. Csak a dunaújvárosi elődöntőben több mint százan bizonyítottak: 27 csapat tagjai versenyeztek elméletben, gyakorlatban.

A Dunaferr csapata - Simon Eszter, Trenka Eliza, Bárdos Gréta, Balogh Alexandra - Dunaújvárosban második helyen végzett és jól szerepelt a megyei próbatételen is. Teljesítményüket különdíjjal ismerték el, amit Orosz Csaba tűzoltóparancsnok adott át Csapó Gábor igazgatónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!