Dunaújváros

2016.04.04. 09:54

A diákok véleménye

Dunaújváros - A Jobbik Ifjúsági Tagozata „Hallasd a hangod! - Hangozzon el a Te véleményed is az Országgyűlésben!” címmel március végén országos kampányt indított el a közoktatási rendszerben érintett fiatalok számára jelentette be sajtótájékoztatóján Farkas Gergely, az ifjúsági tagozat elnöke

Szabó Szabolcs

Farkas Gergely hozzátette: céljuk, hogy az oktatási problémák megoldásába a fiatalok, a diákok minél nagyobb részét bevonják, mivel azt tapasztalják, hogy e korosztály véleménye nem jut el érdemben sem a pedagógusokhoz sem a döntéshozókhoz. Farkas kiemelte, a fiataloktól beérkező véleményeket, felvetéseket összegzik, és azokat Jobbik parlamenti képviselői az Országgyűlés elé tárják. Kérdésünkre az ifjúsági tagozat vezetője elmondta, a diákok leginkább túlterheltséget, az intézmények nem megfelelő eszközellátottságát, és a nem megfelelő színvonalú tankönyveket tartják a legnagyobb problémának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!