Dunaújváros

2014.06.24. 14:45

A dunaújvárosiak féláron vehetnek részt az Agárdi Popstrand rendezvényein

A média képviselőinek jelenlétében Cserna Gábor polgármester és Turbók János, az Agárdi Popstrand főszervezője együttműködési megállapodást írt alá.

Körmendi Erzsébet

Cserna Gábor az együttműködés lényegéről beszélt a sajtótájékoztatón. Azzal kezdte mondandóját, hogy az Agárdi Popstrand főszervezőjéhez, Turbók Jánoshoz régi munkakapcsolat fűzi. Dunaújváros önkormányzata rendszeresen gondol az idősekre, nyugdíjasokra. A polgármester pedagógusként a fiataloknak szeretne kedvezni a nyári szünetben, ezért – ahogyan ez más városokban is előfordul – az önkormányzat jelképes összeggel támogatja a Velencei-tó partján harmincnyolc éve töretlen népszerűségnek örvendő szabadtéri színpadi rendezvénysorozatot. Cserébe minden dunaújvárosi állandó lakhellyel rendelkező polgár féláron vehet részt a rendezvényeken. Továbbá a főszervező 20 bérletet, valamint 90 tiszteletjegyet ajánlott fel az újvárosiaknak. – Ezeket olyanok között osztjuk ki, akik meghatározó szereplői a helyi közéletnek, sportnak, oktatásnak, kultúrának – mondta Cserna Gábor.

A fentieket foglalták bele abba az együttműködési megállapodásba, amelyet kedden szentesítettek a felek kézjegyükkel.

Turbók János a megállapodás aláírása után hangsúlyozta: – Ez a megállapodás a polgármester úr kezdeményezésére jött létre. Semmi bürokrácia, a dunaújvárosiak felmutatják a lakcímkártyájukat és már kapják is az ötvenszázalékos kedvezményt. Szuper vízparti koncerteken vehetnek részt alanyi jogon kedvezményesen. Lesz Tankcsapda, Neoton, Demjén Ferenc, R-GO, Irigy Hónaljmirigy, Keresztes Ildikó, Mobilmánia, Lord, és még sorolhatnánk. Az Agárdi Popstrand ugyanis nem egy hétvégén, hanem kilenc nyári szombaton várja a dunaújvárosiakat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!