Dunaújváros

2014.08.11. 07:40

A Jobbik polgármesterjelöltje: Pintér Tamás

Dunaújváros - Az októberi önkormányzati választásokra készülő Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete pénteken mutatta be polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit.

Szabó Szabolcs


Körösztös János mellett Pintér Tamás a pénteki tájékoztatón. Fotó: Ónodi Zoltán

– Olyan összetételű képviselőtestületet szeretnénk látni a jövőben a dunaújvárosi közgyűlésben, amely lehetőséget ad arra, hogy a Jobbik érdemben és hatékonyan tudja képviselni a dunaújvárosiak érdekeit. Az elmúlt időszak eredményei bizonyítják, hogy a helyiek számára a Jobbik jelenti és jelentheti a jövőben is valódi érdekképviseletet – fogalmazott a jelölteket bemutató sajtótájékoztatón Pintér Tamás, a párt helyi vezetője, aki a 8-as választókörzetben indul majd az önkormányzati választásokon, és egyben a Jobbik polgármesterjelöltje is. Pintér kiemelte, a lényeg, hogy ne a polgármesternek legyen egy városa, hanem a városnak legyen egy polgármestere.

– Ennek szellemében nem látványberuházásokra van szükség, hanem a vasműs munkahelyek megvédésre, és a foglalkoztatási lehetőségek bővítésére.

A jelöltek bemutatása előtt elhangzott: nem pártkatonákat szeretnének a közgyűlésebe delegálni, hanem a városért, és az itt élőkért tenni képes felkészült szakembereket.

A Jobbik jelöltjei: 1-es körzet: Bendula Tamás, 2-es k. Molnár Réka, 3-as k. Tasso Zoltán, 4-es k. Barta Endre, 5-ös k. Várszegi Gábor, 6-os körzet Tóth Gergő, 7-es k. Izsák Illés László, 8-as k. Pintér Tamás, a 9-es körzet Lebics Edit, 10-es k. Körösztös János. Polgármesterjelölt: Pintér Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!