Dunaújváros

2013.02.14. 16:49

A Jobbik tiltakozott

Fel fogjuk kutatni a megbízót! - jelentette ki csütörtökön a Jobbik dunaújvárosi elnöke, a párt irodájának felgyújtásáról.

Pekarek János

Külön demonstrációt rendezett a Jobbik dunaújvárosi szervezete csütörtökön a Városháza téren, a székely zászló felvonása után. A párt tagjai a zászlófelvonást követően átvonultak a bíróság épülete elé, hogy tiltakozzanak a székesfehérvári bíróságon hozott határozat ellen. E döntés értelmében nem helyezték előzetes letartóztatásba azt a hajléktalan embert, akit a rendőrök vasárnapról hétfőre virradóra elfogtak a Jobbik Piac téri irodájának felgyújtásakor, s aki első kihallgatásakor elismerte a betörést a pártirodába.

 

 

Pintér Tamás, a Jobbik helyi elnöke a demonstráció alkalmával közölte, hogy a fehérvári bíróság határozatában nyilván úgy gondolta: ezt a hajléktalan embert könnyen megtalálhatják majd az eljárás során... Hozzátette: attól tart, hogy az ügy eddig egyetlen ismert résztvevőjét a felbujtói valóban könnyen megtalálják majd és akkor nehéz pillanatok következnek az illetőre.

 

Pintér Tamás, a Jobbik helyi elnöke a városi bíróságnál (Fotó: Vohlmann György)

 

 

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!