Dunaújváros

2015.06.09. 14:25

A kilencvenedik születésnapját ünneplő Juhász Kálmán részt vett a vasmű erőművének építésében

Dunaújváros – A Római körúton élő Juhász Kálmán ebben a hónapban ünnepli kilencvenedik születésnapját.

Körmendi Erzsébet

Az önkormányzat vezetői nevében Gombos István alpolgármester köszöntötte Juhász Kálmánt a kilencvenedik születésnapján, a jókívánságokon kívül ajándékkosárral és a miniszterelnök emléklapjával kívánt minden jót, boldogságot, egészséget városunk ünnepelt szépkorújának.

Kálmán bácsiék kilencen voltak testvérek, 6 fiú és 3 lány – közülük ma már csak hárman élnek. A családban eddig ő a leghosszabb életű. A szülei földműveléssel foglalkoztak.

Juhász Kálmánt köszöntöttük kilencvenedik születésnapján. Fotó: Ady Géza

Kálmán Bácsi 1952-ben érkezett Dunaújvárosba, és részt vett a város, az erőmű építésében. Később az erőműben is helyezkedett el, mint gépész, és onnan ment nyugdíjba. A mai napig szívesen kertészkedik.

Feleségével 58 éve élnek boldog házasságban. Egy lánygyermeke született. Egy lányunoka teszi széppé a napjait, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol, és nagyon büszke rá, mert az idén doktorál a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!